Aicinām uz CITĀDU ZINĪBU DIENU!

Rīgas Jauno tehniķu centra pedagogu kolektīvs aicina ikvienu uz CITĀDU ZINĪBU DIENU – 31.augustā! Šajā dienā būs iespēja vecākiem ar bērniem iepazīties un izglītoties par interešu izglītības pieejamību Rīgas Jauno tehniķu centrā, attīstīt dažādu dzīves prasmju apgūšanu, iepazīties ar iespējām, kā radoši un kvalitatīvi pavadīt savu brīvo laiku pulciņos visa gada garumā, tikties ar pedagogiem, iespēju veidojot ģimenei draudzīgu Rīgu kopā!

2024.gada 31.augusta pasākums “Citāda zinību diena!” apmeklētājiem būs veidots kā atkal redzēšanās svētki pēc vasaras.

Apmeklējot pasākumu būs iespēja darboties STEM, mākslas, tehniskās jaunrades, vides un sporta radošajās darbnīcās un pildīt uzdevumus. Katrs dalībnieks ierodoties saņems uzdevuma kartiņu, kurā būs norādīts, kā viņš var tikt pie mazas, vidējas vai lielas balvas. Sakrājot noteiktu skaitu ar izpildītiem uzdevumiem un uzrādot tos pie ieejas info centrā – pasākuma dalībnieks tiks pie balvas. Šeit nebūs svarīgi, vai iepriekš bija jau izmēģināts kāds no mākslas, sporta, vides vai tehniskās jaunrades veidiem, pats galvenais būs nevis process kā tāds, bet gan emocijas, azarts un pozitīva attieksme, īpaši jau kopā ar savu ģimeni.

2024.gada 31.augusta pasākuma laikā tiks organizētas un vadītas radošās darbnīcas iekštelpās Bauskas ielā 88 no 11.00 – 13.00 un ārpus telpām Ernestīnes ielā 8a no 14.00 – 16.00

Share This Post On
468 ad