Datorgrafikas konkurss “Nākotnes izgudrojumu maģija”

Rīgas Jauno tehniķu centrs sadarbībā ar Rīgas valstspilsētas pašvaldības Izglītības, kultūras un sporta departamenta Sporta un jaunatnes pārvaldi organizē datorgrafikas konkursu “Nākotnes izgudrojumu maģija”

Konkursa mērķis ir rosināt bērnu un jauniešu radošo fantāziju, sekmēt radošās domāšanas attīstību, kā arī sniegt iespēju izzināt un pētīt izgudrojumu vēsturi kontekstā ar izgudrojuma rašanās laiku un tā brīža tradīcijām, un atrast jaunākos izgudrojumus, attēlot savas nākotnes vīzijas datorgrafikā.

Konkursā aicinām piedalīties 7 – 20  gadus vecus Rīgas skolu un interešu izglītības iestāžu  audzēkņus.

Konkurss notiks no 2024. gada 21. oktobra līdz 26. novembrim, Rīgas Jauno tehniķu centrā, Bauskas ielā 88. Konkursa darbu izstāde tiks organizēta RJTC telpās, 3. stāva gaitenī no 2024.gada 31.oktobra. Konkursa darbi būs apskatāmi arī RJTC Facebook lapā.

Pieteikumus un konkursa darba failus līdz 26. oktobrim nosūta elektroniski ar nosaukumu “Dalība datorgrafikas konkursā” uz e-pastu: mbiteniece@edu.riga.lv.

Izdrukātus konkursa darbus jāiesniedz no 2024.gada 21.oktobra līdz 26.oktobrim 8.00 – 20.00 Rīgas jauno tehniķu centrā, Bauskas ielā 88, Rīgā.

Ar pilnu konkursa nolikumu var iepazīties šeit.

Izmanto iespēju attīstīt savas radošās prasmes un parādi pasaulei savu nākotnes izgudrojuma vīziju!

Informāciju sagatavoja: Rīgas Jauno tehniķu centra metodiķes

Share This Post On
468 ad